Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Målbevisst ferdighetstrening

øv på relasjonelle ferdigheter i psykoterapi

Teoretisk kunnskap er nødvendig, men ikke tilstrekkelig for å bli en god terapeut.Deliberate practice, eller målbevisst ferdighetstrening på norsk, tar utgangspunkt i at man må trene for å bli en bedre utøver. Les mer

499,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Teoretisk kunnskap er nødvendig, men ikke tilstrekkelig for å bli en god terapeut.Deliberate practice, eller målbevisst ferdighetstrening på norsk, tar utgangspunkt i at man må trene for å bli en bedre utøver. Prinsippene for målbevisst ferdighetstrening er hentet fra ekspertiseforskning. For å bli en god danser, snekker eller pilot, kreves praktisk trening. Dette kan overføres til terapeutyrket.

Målbevisst ferdighetstrening lærer deg å identifisere læringsmål, og viser deg hvordan du kan trene på dem. Teksteksempler og treningsvideoer gjør det lett for deg å øve på akkurat det du trenger å bli bedre på. God øving!

Det finnes eget nettsted med gratis praktisk rettede videoer som gir deg muligheten til å trene på de terapeutiske ferdighetene du lærer om i boka. Gå til nettstedet her.

"Jeg vil anbefale den til alle som er interessert i (videre-)utvikling av kliniske ferdigheter på egen eller andres vegne, inkludert psykologer og alle andre slags terapeuter, deres arbeidsgivere, studenter, undervisere, og ikke minst forskere, som godt kan brette opp ermene". - Anmeldelse av Heidi Brattland, Psykologtidsskriftet

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
240
ISBN
9788205572614
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Målbevisst ferdighetstrening:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Babyblues

Catharina Elisabeth Arfwedson Wang
Paperback 
272,- 299,-
 

Kalv

Ingvild Skorpen Bøge
Innbundet 
437,- 499,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv