Min side Kundeservice Bli medlem

Mentaliseringsbasert terapi (MBT)

Mentaliseringsbasert terapi (MBT) har etablert seg som en av de viktigste metodene i vår tid for behandling av alvorlige personlighetsproblemer, først og fremst borderline eller emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse. Les mer

579,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Mentaliseringsbasert terapi (MBT) har etablert seg som en av de viktigste metodene i vår tid for behandling av alvorlige personlighetsproblemer, først og fremst borderline eller emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse.
Forståelsesformen og behandlingstilnærmingen har også vist seg å ha relevans for en lang rekke andre lidelser, tilstander og situasjoner, som miljøterapi, foreldre-barn-samspill, barnevern, skoler og arbeidsliv.

Boken har slik sett en bred målgruppe. MBT er ofte et teamarbeid som inkluderer psykologer, psykiatere, psykiatriske sykepleiere, sosionomer og miljøterapeuter. Boken kan være av interesse for alle ansatte i psykisk helsevern og barnevern. Mentalisering og MBT er i dag godt innarbeidete faglige begreper, og boken er også egnet som fordypningslitteratur for studenter innenfor fag om psykisk helse.

Boken har også betydning for forståelse (og behandlingstiltak) av ungdom med identitets- og tilpasningsproblemer, ofte med rusmisbruk, selvskading og spiseforstyrrelser.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
363
ISBN
9788205534810
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Mentaliseringsbasert terapi (MBT)
Format
24 x 16 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mentaliseringsbasert terapi (MBT):

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sult

Finn Skårderud
Paperback 
519,-
 

Keto

Jane Faerber
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv