Min side Kundeservice Bli medlem

Psykoanalytisk diagnostikk

personlighetsstrukturer i terapiprosessen

Endelig i norsk oversettelse!
Denne anerkjente kliniske veilederen gir en omfattende og lett tilgjengelig oversikt over psykoanalytisk personlighetsteori og dens implikasjoner for klinisk praksis. Boken beskriver verdier, antakelser og erfaringer fra klinikk og forskning som er rådende på det psykoanalytiske feltet, og viser hvordan man integrerer elementer fra andre teoretiske perspektiver. Les mer

739,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Endelig i norsk oversettelse!
Denne anerkjente kliniske veilederen gir en omfattende og lett tilgjengelig oversikt over psykoanalytisk personlighetsteori og dens implikasjoner for klinisk praksis. Boken beskriver verdier, antakelser og erfaringer fra klinikk og forskning som er rådende på det psykoanalytiske feltet, og viser hvordan man integrerer elementer fra andre teoretiske perspektiver. I tillegg drøftes de ulike fasene i behandling. Forsømte temaer, som å gi klienten opplæring i den terapeutiske prosessen, håndtere det komplekse samspillet i potensielle grenseoverskridelser og å ivareta egne behov, blir utdypet. Nancy McWilliams har en egen evne til å presentere komplisert materiale på en personlig, ikke-teknisk måte. Boken er beriket med dyptgående kliniske vignetter. Psykoanalytisk diagnostikk er et sentralt psykoanalytisk verk og en verdifull læringstekst for terapeuter.

Nancy McWilliams' bøker er oversatt til mer enn 14 språk. I tillegg til å undervise ved the State University of New Jersey driver hun egen privatpraksis, og holder jevnlig foredrag over hele verden. Nancy McWilliams er æresmedlem i the American Psychoanalytic Association. Hun har utgitt en rekke sentrale verk på feltet, og er en av to redaktører for Psychodynamic Diagnostic Manual - second edition (PDM-2).

«McWilliams skriver innledningsvis at bakgrunnen for at hun skrev denne boken, er at hun ville avhjelpe nyutdannede terapeuters forvirring i møte med klassiske, psykoanalytiske tekster. Jeg vil si at hun i stor grad lykkes med dette».

Bokvennen Litterær Avis, Nr.11/12, 2018

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
446
ISBN
9788205504127
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Psychoanalytic diagnosis
Format
25 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Psykoanalytisk diagnostikk:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

ADHD

Sverre Hoem
Innbundet 
609,-
 

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv