Meny
 

Intersection pute 30x50 cm kamel/hvit/grå

Elvang

Myk og lekker pute i gjenbrukt ull. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
699,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 699,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Intersection-putene er inspirert av det travle møtet mellom mennesker, deres liv og omgivelser. Putene kommer i subtile farger og har en stilig kontrastfarge som bryter opp det grafiske og minimalistiske uttrykket. Innerpute medfølger.

Intersection-putene er laget av 100 % gjenbrukte materialer. Putetrekket er laget av gjenbrukt ull og mikrofiber, mens selve puten er laget av gjenbrukt dun og polyesterfiber.

Alle alpakkatekstiler fremstilles i Peru av dyktige, lokale vevere. Det er en peruansk tradisjon, som går tilbake til Inka-tiden. Alpakkafibrene er myke, slitesterke og varmere enn andre naturfibre. De er glatte, noe som gjør at de loer og nupper minimalt. Dette betyr igjen at tekstilene holder seg like fine i år etter år.

Elvang ble startet i etter at Tina og Lasse Elvang var på backpackertur i Peru for over 20 år siden. Her ble de introdusert for sjarmerende alpakkaer og oppdaget den fantastisk myke ullen deres. I 2003 lanserte de som første bedrift i Skandinavia pledd av alpakkaull. Elvang har forent skandinavisk design, peruansk håndverkstradisjon og etisk handel i ett og samme produkt.

Elvang er fair trade-sertifisert hos WFTO (World Fair Trade Organization), noe som sikrer at alle som er involvert i produksjonsprosessen har skikkelige arbeidsforhold, får rett lønn, og at både miljø og mennesker går foran profitt.
Les mer om sertifiseringen her.

Materiale:50% alpakkaull, 40% saueull, 10% mikrofiber
Mål: 30 x 50 cm
Vekt: ca. 90 g

Putetrekket bør renses, men innerputen kan vaskes på 60 grader og blir fyldig og fin etter en runde i tørketrommelen.

Fakta