Meny

Putepøll 40x60 cm

Turitur

Smart og fleksibel reisepute med mange bruksområder. Les mer
Vår pris
549,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 27 bonuskroner!

Vår pris: 549,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 27 bonuskroner!

Mer om produktet

Genial reisepute som kan brukes på flere måter. Den kan brukes som putestøtte på reiser i bil, buss, tog eller fly. Den kan også gjøres om til avlang en putepøll, som gir ekstra god støtte til nakken. Med enkle grep åpner du glidelåsen, vrenger puten og lukker den igjen med glidelåsen på innsiden. Den praktiske hempen gjør at du kan feste putepøllen rundt halsen for optimal støtte til nakken. I utbrettet størrelse er den midt i blinken som en ekstrapute på hotellet.

Konseptet TURITUR består av smarte, bærekraftige reiseprodukter i naturlige materialer som dun, fjær og bomull. Dun lar seg lett komprimere, noe som gjør at de tar liten plass og er enkle å pakke med seg.

Alle produktene i PUTE-serien tilfredsstiller standarden til Downpass og Trygge Tekstiler (Oeko-tex). Downpass garanterer at det ikke forekommer tvangsforing eller plukk av dun og fjær fra levende dyr. Oeko-tex er en garanti for at produktet ikke inneholder allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Et hett gavetips til alle som reiser – enten det er i buss, tog eller fly.

Materiale: trekk av bomull, fyll av dun og fjær
Mål: 27 x 37 cm sammenbrettet, 40 x 60 cm utbrettet
Vekt: 240 g

Fakta

Video