Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Bli hørt!

retorikk for et nytt årtusen

I dag er det lett å komme til orde, men vanskelig å bli hørt. I «Bli hørt!» finner du en retorikk for et nytt årtusen: de gamle knepene fra antikken kombinert med innsikt fra moderne kommunikasjonsvitenskaper, sydd sammen lekent og underfundig. Les mer

305,-

349,- Spar: 44,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
I dag er det lett å komme til orde, men vanskelig å bli hørt. I «Bli hørt!» finner du en retorikk for et nytt årtusen: de gamle knepene fra antikken kombinert med innsikt fra moderne kommunikasjonsvitenskaper, sydd sammen lekent og underfundig.

Boken gir praktiske råd for å bygge opp og gjennomføre en muntlig eller skriftlig presentasjon som virker etter hensikten, bakt inn i historier om antikkens helter.

Boken er for deg som ønsker å bli flinkere til å presentere muntlig og skriftlig, primært de som snakker og skriver i jobben. Boken egner seg også for studenter.

Bård Borch Michalsen underviser i retorikk ved universiteter i Norge, Italia og Ukraina. Michalsen er utdannet medieviter, har i mange år arbeidet som journalist og redaktør og er i dag førstelektor ved UiT Norges arktiske universitet i Harstad.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
202
ISBN
9788243014831
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bli hørt!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv