Meny
Vi puster fortsatt - Yohan Shanmugaratnam

Vi puster fortsatt

«En av presse-Norges beste penner skriver varmt og innsiktsfullt om rasismen i Norge, og om fellesskapet som skal til for å få bukt med den.»

, Klassekampen
Denne boka er en tidskapsel. Den handler om rasisme og røtter, om oppveksten jeg og Norge har delt, og om hvordan vi begge har forandret oss etter drapet pa. Benjamin Hermansen, 11. september, 22. juli og drapet på George Floyd. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokklubb-app | Kindle

Denne boka er en tidskapsel. Den handler om rasisme og røtter, om oppveksten jeg og Norge har delt, og om hvordan vi begge har forandret oss etter drapet pa. Benjamin Hermansen, 11. september, 22. juli og drapet på George Floyd. Boka har også blitt en fortelling om forbudt kjærlighet, kameratskap og håp. Gjør hva dere vil med den, resten er opp til dere.

En sterk, morsom og tankevekkende beretning om sin families liv. - Zeshan Shakar, forfatter

Plutselig fikk diskusjonen om rasisme i Norge et konkret innhold, og med Yohan Shanmugaratnams bok er det ingen unnskyldning for uvitenhet. "Vi puster fortsatt" viser at ingen kan være antirasist uten å være det i handling. Les, lær og bli aktivist! - Tore Linné Eriksen, professor i historie

Brevet til forfatterens barn, er brevet til oss alle. Boka er en stafettpinne jeg mottar og mer enn gjerne gir videre. Den er oppklarende om rasismen og optimistisk på vegne av antirasismen. Det siste gir håp! - Tove Nilsen, forfatter
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Manifest
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788283421088
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 0.8 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«En av presse-Norges beste penner skriver varmt og innsiktsfullt om rasismen i Norge, og om fellesskapet som skal til for å få bukt med den.»

, Klassekampen

«En pageturner av de helt sjeldne, og en hyllest til hverdagsantirasistene, idrettslagene, bibliotekene og fagforeningene. Gråt, le, organisér!»

, Klassekampen

«Forteljinga er kompleks og full av nyansar, forteljemåten er tindrande klar. Særs vellukka om det moderne Noreg»

, Klassekampen

«Det er ingenting slapt ved den gylne middelveien som Shanmugaratnam resonnerer seg frem til i Vi puster fortsatt. Hele denne boken er i grunnen formulert som en konstruktiv erkjennelsesprosess, men der terrorangrepet 22. juli setter en evig stopper for sinnsroen.»

, Aftenposten

«Når Shanmugaratnam skriver tett på egne minner og sanseinntrykk, gjenkaller et blikk eller et humør, da vibrerer det.»

, Morgenbladet

«Shanmugaratnams viktigste styrke ligger i analysene: Etter å ha vevd sammen vidt forskjellige historier om rasisme, begynner han å komme med forsiktige svar»

, Klassekampen

«En sterk, morsom og tankevekkende beretning om sin families liv. - Zeshan Shakar, forfatter»

«Det er en av de beste bøkene jeg har lest.»

, Bokanbefaling på Åpen bok, NRK P2

«Shanmugaratnams brev til sine barn er et brev til hele Norge og alle oss som bor her. Les det, og finn ut hvordan du skal svare.»

, Klassekampen