Hverdagsmat

middag for alle

Det er en vanlig dag etter jobb. Du står i butikken og har ikke en eneste idé om hva du skal lage til middag. Men rop på kokken, så kommer'n! Mannen bak suksessen Familiekokeboka, er på nytt parat til å hjelpe deg ut av knipa. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det er flest hverdager og veldig mange middager som skal lages. På en tirsdag ettermiddag står du i butikken og har følgende problemstilling: Mat skal på bordet i løpet av kort tid, og du aner ikke hva du skal lage. Hodet er tomt for gode ideer og du er lei av det faste repertoaret. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer - og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

Husker du familiekokeboka?
Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebok-klassikeren Familiekokeboka har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Nå er Ole Martin tilbake med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper.

De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompekompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull. Det er ingen tvil: Hverdagsmat er høstens nyttigste kokebok for folk flest på kjøkkenet.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
367
ISBN
9788275476720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Hverdagsmat
Format
26 x 22 cm
Nr
8054525

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hverdagsmat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
169,- 479,-
 

Enken

Helene Flood
Innbundet 
199,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv