Meny
 
Finansielle emner - 
   Knut Boye
  
   Steen Koekebakker
  
   Svein Olav Krakstad
  
   Are Oust
  
   David Keeping

Finansielle emner

; Steen Koekebakker ; Svein Olav Krakstad ; Are Oust ; David Keeping (Illustratør)

Finansielle emner (15. utgave) gir en grundig innføring i finansiell økonomi, både når det gjelder teori og den praktiske anvendelsen av den. Boken gir en leservennlig gjennomgang av et komplisert tema, og har mange oppgaver som letter forståelsen. Les mer
Vår pris
579,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 579,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Finansielle emner (15. utgave) gir en grundig innføring i finansiell økonomi, både når det gjelder teori og den praktiske anvendelsen av den. Boken gir en leservennlig gjennomgang av et komplisert tema, og har mange oppgaver som letter forståelsen. I denne nye utgaven av boken har kapittel 3 og 8 blitt omarbeidet.


Investeringsanalyse er bokens sentrale tema, men viktige finansieringsbeslutninger berøres også. Beregning av effektiv lånerente vies for eksempel stor oppmerksomhet. Forfatterne gir en rekke eksempler for å illustrere fremstillingen.Finansielle emner er primært skrevet for økonomistudenter og har en klar logisk oppbygning. Den passer bra som lærebok i grunnleggende finanskurs på bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.


Hovedtemaene er:


beregning av kapitalbehov og kontantoverskudd for investeringer kartlegging av lønnsomheten av investeringer beregning av effektiv lånerente innvirkning av skatter og prisstigning på avkastningen av investeringer usikkerhet ved investeringsbeslutninger optimal kapitalbinding i omløpsmidler likviditetsplanleggingBoken gir leseren et godt teoretisk grunnlag og essensielle kunnskaper for løsning av de finansielle problemene som en bedrift kan bli stilt overfor.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 318
ISBN: 9788202474140
Utgave: 15. utg.
Format: 26 x 20 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger