Min side Kundeservice Bli medlem

Grunnleggende regnskap 2

analyse av finansregnskapet

«Grunnleggende regnskap 2. Analyse av finansregnskapet» er den andre boken i Universitetsforlagets tobindsverk utarbeidet til det grunnleggende kurset i finansregnskap for bachelorstudiet i økonomi og administrasjon. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

«Grunnleggende regnskap 2. Analyse av finansregnskapet» er den andre boken i Universitetsforlagets tobindsverk utarbeidet til det grunnleggende kurset i finansregnskap for bachelorstudiet i økonomi og administrasjon.

Mens «Grunnleggende regnskap 1. Finansregnskapet» gir en full innføring i hvordan et regnskap føres og hvilke krav som stilles til det, viser denne boken hvordan regnskapet kan brukes for å analysere virksomhetens lønnsomhet, likviditet og soliditet. Boken drøfter også kontantstrømanalyse, verdivurderinger, konsernregnskap og skatt.

Det kritiske søkelyset er gjennomgående, og problemstillingene er i stor grad hentet ut fra norske bedrifters regnskapstall. Dette gjør boken svært virkelighetsnær.

Denne 4. utgaven er gjennomgående oppdatert til nye lover, regler og forskrifter, som følge av endringer i regnskapsloven som ble vedtatt i 2021. Lovendringene trådte i kraft 1. juli 2021, og ble foretatt blant annet for å sikre gjennomføring av EU-konsoliderte regnskapsdirektiv.

Hvert kapittel i boken inneholder flere oppgaver, i tillegg til flervalgspørsmål og påstandsoppgaver av typen rett/galt.

Boken har en egen nettside, www.nettressurser.no/regnskap, som inneholder løsningsforslag til flere av oppgavene i boken, ekstra oppgaver for studentene og nyttig støttemateriale for foreleserne. I sammenheng med den nye utgaven av boken, vil det på nettsiden publiseres flere nye oppgaver med løsningsforslag.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
382
ISBN
9788215068374
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Grunnleggende regnskap 2
Format
28 x 21 cm
Serie
Grunnleggende regnskap/ Analyse av finansregnskapet

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grunnleggende regnskap 2:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv