Økonomisk styring 2.0

Grunntanken i boken er at økonomisk styring handler om implementering og fornyelse av virksomhetens strategi. Stoffet er organisert rundt en styringssløyfe. Læreboken fyller et gap mellom læringstradisjonen på området og hva private og offentlige foretak trenger av styringsinformasjon. Les mer

819,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Grunntanken i boken er at økonomisk styring handler om implementering og fornyelse av virksomhetens strategi. Stoffet er organisert rundt en styringssløyfe. Læreboken fyller et gap mellom læringstradisjonen på området og hva private og offentlige foretak trenger av styringsinformasjon. Den vektlegger integrering av nyere styringskonsepter. Boken er en forkortet utgave av Økonomi- og virksomhetsstyring (2014) og er egnet for kurs på bachelornivå.
Svein H. Gjønnes er siviløkonom, MBA og statsautorisert revisor, med tilknytning til Handelshøyskolen BI som høyskolelektor II. Han har mangeårig bakgrunn som partner og leder i konsulentvirksomhetene til EY, PwC og BDO. I dag er han forvaltningsdirektør i Norges største boligvirksomhet, Boligbygg Oslo KF.
Tor Tangenes er siviløkonom og cand.merc. fra Norges Handelshøyskole. Han er førstelektor i økonomistyring og associate dean (faglig leder) for bachelorstudiet i økonomi- og administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
573
ISBN
9788245019728
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
Økonomisk styring 2.0
Format
24 x 17 cm
Serie
Økonomisk styring 2.0

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økonomisk styring 2.0:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Nilen

Terje Tvedt
Paperback 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv