Min side Kundeservice Bli medlem

Våre stemmer

torturoverlevere : vi som skulle tie

Flere tusen torturoverlevere lever sine liv i Norge, og altfor mange av disse mottar ikke den hjelpen og den støtten de burde fått. På verdensbasis utgjør denne gruppen flere millioner mennesker. Tortur avsetter fysiske spor på kroppen, men det er de usynlige sporene som er det mest krevende å leve videre med. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Flere tusen torturoverlevere lever sine liv i Norge, og altfor mange av disse mottar ikke den hjelpen og den støtten de burde fått. På verdensbasis utgjør denne gruppen flere millioner mennesker. Tortur avsetter fysiske spor på kroppen, men det er de usynlige sporene som er det mest krevende å leve videre med. Og som gjør torturoverleverne utsatte og usynlige i samfunnet.

I denne boken møter vi stemmene til 22 torturoverlevere i Norge, som hver for seg og samlet gir oss innsikt i hvor komplekst og vanskelig det er å pusle et liv sammen igjen etter at noen har forsøkt å ødelegge det. Vi møter også åtte fagpersoner og andre tilknyttet arbeidet med dokumentasjon av skader og rehabilitering av torturoverlevere.

Boken foreligger i både norsk og engelsk versjon, og utkommer til 35-årsmarkeringen av FNs konvensjon mot tortur og annen grusom, umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff («torturkonvensjonen) fra 1987. I dag er denne konvensjonen ratifisert av 162 land.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
214
ISBN
9788232803804
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Våre stemmer
Format
25 x 21 cm
Serie
Våre stemmer

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våre stemmer:

Moria

Katrin Glatz Brubakk
Innbundet 
390,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv