Meny
 
På tur i Årdal - 
      Jonny Asperheim

På tur i Årdal

202 fotturar i mektig natur

På tur i Årdal inneheld alt du treng å vite for å kome deg ut på tur i det fantastiske landskapet inst i Sogn. Her er både Falketind og Austanbottstindane i Jotunheimen, Vettisfossen og Byttejuv, Heirsnosi og 1000-meteren, og rusleturar i bygdebyane Årdalstangen og Øvre Årdal. Les mer
Vår pris
550,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 550,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

På tur i Årdal inneheld alt du treng å vite for å kome deg ut på tur i det fantastiske landskapet inst i Sogn. Her er både Falketind og Austanbottstindane i Jotunheimen, Vettisfossen og Byttejuv, Heirsnosi og 1000-meteren, og rusleturar i bygdebyane Årdalstangen og Øvre Årdal. Vi er også innom nabokommunane Lærdal, Luster og Vang.

På tur i Årdal gjev inspirasjon og informasjon og rikeleg med bilete. Alle dei 202 fottturane er teikna inn på 46 gode, spesialteikna kart. Boki syner kvar turane startar og kvar rutene går. Kvar tur har fyldig omtale, vanskegrad, lengde, høgdeskilnad og tidsbruk. Boka er inndelt i 11 turområde: Naddvik, Årdalstangen, Øvre Årdal, Rausdalen, Tyin, Utladalen, Fardalen, Seimsdalen, Ofredalen, Filefjell og Lærdal.

Boka er utgjeven i samarbeid med Årdal Turlag.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Selja forlag
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 351
ISBN: 9788282401753
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger