Min side Kundeservice Bli medlem

Nordsjøvegen

fra Stavanger til Hidra : en matsafari

Bli med på matsafari langs en av Norges vakreste veier, Nordsjøvegen. Det er vakkert kulturlandskap og vill natur om hverandre. Og et av landets beste matområder.

Du møter bønder som dyrker grønnsaker og frukt stappfulle av smak. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Bli med på matsafari langs en av Norges vakreste veier, Nordsjøvegen. Det er vakkert kulturlandskap og vill natur om hverandre. Og et av landets beste matområder.

Du møter bønder som dyrker grønnsaker og frukt stappfulle av smak. Griser som får gå fritt i fjellene, angusokser som bare spiser gress. Ysterier som produserer oster i verdensklasse. Bryggere som lager innovativt øl. Vi smaker saft av rabarbra, hylleblomst og bringebær.

Vi har også besøkt fantastiske spisesteder langs vegen, fra stjernerestauranter til enkle kafeer. Felles er at de bruker de lokale råvarene på en respektfull måte. Noen fører tradisjonene videre, andre lager nyskapende og avanserte retter. De har gitt oss noen av sine beste oppskrifter, både kjøttkaker, komler og lapper, og spennende retter av grønnsaker, kjøtt og fisk. Dessuten utrolig gode desserter av rabarbra.

Nordsjøvegen er mangfoldig, ikke bare i matveien. Her er lange strender av sand og rullestein, og høyreiste fjell, med smale og svingete veier, og med en makeløs utsikt, alt dokumentert med uimotståelige bilder.

JON BERG, som selv er fra Rogaland, er historiker og vinkelner, og var tidligere journalist i NRK Dagsrevyen. Han har tidligere utgitt «Smak Spansk» (2017), «Italia. En matsafari» (2016) og «Spania. En Matsafari» (2011). Den kjente mat- og reisefotografen PAUL PAIEWONSKY har tatt bildene.

Detaljer

Forlag
Gursli Berg
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
229
ISBN
9788293311454
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
27 x 20 cm
Nr
8136882

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nordsjøvegen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

London

Nazneen Khan-Østrem
Innbundet 
390,- 429,-

Norge

Beate Muri
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv