Whiskeyvandringer

Irland, Wales, England

; Ivar Aarseth

Whisk(e)y og andre opplevelser i Irland, England og Wales

Denne boken gir en glimrende innføring i whisk(e)yproduksjon og whisk(e)yhistorie i Irland, England og Wales. Forfatterne har besøkt og skrevet om alle gamle og nye destillerier som produserer whisk(e)y. Les mer
Vår pris: 350,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 385,-  (Fleksibind) Fri frakt!
Leveringstid: Midlertidig tomt på lager

  Kjøp NÅ - få 18 bonuskroner!

Om boka

Whisk(e)y og andre opplevelser i Irland, England og Wales

Denne boken gir en glimrende innføring i whisk(e)yproduksjon og whisk(e)yhistorie i Irland, England og Wales. Forfatterne har besøkt og skrevet om alle gamle og nye destillerier som produserer whisk(e)y. Alle kjente destilleriplaner er også omtalt. Etter å ha vært svært store på whiskey til et stykke inn på 1900-tallet ble Irlands produksjon klart forbigått av Skottland. For noen få år siden var det kun to irske destillerier som var i produksjon. Nå er irsk whiskey igjen på fremmarsj. Det planlegges destillerier over hele øya. Den samme tendensen ser man i England. For 10 år siden var det ingen whisk(e)ydestillerier. Nå har 8 startet produksjon. I Wales er det også 2 whiskydestillerier.

Som en hjelp til de som ønsker å besøke destilleriene er det kart og en omfattende beskrivelse av alle områder der det er destillerier. Det er tips på hva man kan oppleve av andre ting samt noen forslag til puber som serverer whisk(e)y, hoteller osv.

Fakta