Min side Kundeservice Bli medlem

Barnas DNT-favoritter

små turer, store opplevelser

Ta med barna ut på tur, skap minner for livet!

Her er turinspirasjon til alle familier. Du finner alt fra korte utflukter, overnattingsturer og spesielle hytter til tips om morsomme aktiviteter og spennende utfordringer. Les mer

449,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Ta med barna ut på tur, skap minner for livet!

Her er turinspirasjon til alle familier. Du finner alt fra korte utflukter, overnattingsturer og spesielle hytter til tips om morsomme aktiviteter og spennende utfordringer. Det er passe skumle spøkelseshuler, ville akebakker og kule steder å klatre. I tillegg er boka full av koselige hytter og fjellstuer som passer spesielt for de minste. Boka har turforslag fra hele landet, til skogs, ved sjøen, på fjellet og i nærheten av de store byene.

Med DNTs beste innsidetips kan du finne fram til rimelige, morsomme og tilgjengelige opplevelser som både store og små vil huske resten av livet.

DNT er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 330 000 medlemmer. DNT jobber for å tilrettelegge for et enkelt og naturvennlig friluftsliv for alle, og for å ta vare på den naturen vi ferdes i. Generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang elsker å gå på tur og deler gjerne sine favoritter. Han har vokst opp på gård og er en ivrig forkjemper for at både vi og de som kommer etter oss, skal kunne ha glede av naturen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
325
ISBN
9788202825751
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Barnas DNT-favoritter
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barnas DNT-favoritter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv