Meny

Bortom allfarveg

81 reisetips til ein spektakulær norgesferie

; Gunnar Garfors (Fotograf)

«Blir du ikke inspirert til å reise i Norge etter å ha lest denne boka, så er jeg redd løpet er kjørt. Anbefales.»

, The Travel Inspector Terningkast 6

Vi har fått nye reisevaner. Nå er det eget land som skal oppdages. Og for et land! Det er bare å velge opplevelser fra øverste hylle. 81 norske favorittsteder utenom allfarvei – fra verdens nordligste overnattingssted, Adolfbukta på Svalbard, til øya Hidra i sør.

Les mer
Reise
Inspirerende
Illustrert
Guide
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Hvor skal vi reise?

Hjemlandet er ikke så aller verst når det gjelder spektakulære reisemål! Nå står en ny sommer for døra, og det er på tide å planlegge ferieturene.

Oppdag flotte, men kanskje litt bortgjemte, naturopplevelser over hele Norge og lag din egen ferieplan fri for fergekøer og trengsel. Det var inspirasjonen til forfatter av Bortom allfarveg, Gunnar Garfors, da han la ut på sin norgesferie i fjor. Han dro ut på tur, fikk tips underveis og tok fantastisk flotte bilder. I boka har han valgt ut 81 favoritter til turer året rundt, i bil, buss, fly, tog, båt, på sykkel og til fots. Her finner du både langturer og reisemål for en langweekend.

Opplev noe nytt
De 81 stedene er spredt over hele Norge, og boka er ordnet etter kategorier for overnatting, fjord & fjell, mat & drikke, øyer, strender, grender og opplevelser. Et oversiktskart viser hvor du finner de bortgjemte, fredelige fristedene, arkitektoniske oaser, livlige utgangspunkter for ulike aktiviteter, værharde ytterpunkter, vakre strender, spektakulære utsyn, snodige utposter og overraskende naturfenomener. Hyggelige folk møter du også, men kanskje ikke så mange andre turister, for dette er reisemålene utenom de vanlige topplistene.

En ferie utenom det vanlige
Ifølge Garfors, som har besøkt alle verdens 198 land to ganger, er Norge verdens mest undervurderte ferieland, i hvert fall av oss som bor her. Med utgangspunkt i Bortom allfarveg kan du lett finne ut hvor du vil starte din egen oppdagelsesreise i ferielandet Norge. Boka er gjennomillustert med flotte fotografi er.

Fakta

Medlemsblad

Om forfatteren

GUNNAR GARFORS (f. 1975) er opprinnelig journalist og jobber for NRK i Oslo. I 2018 ble globetrotteren den første som for andre gang besøkte alle verdens 198 land. Han skriver også om reise for The Guardian og er kjent for reisepodkasten Globusrulett.

Bla i boka

Anmeldelser

«Blir du ikke inspirert til å reise i Norge etter å ha lest denne boka, så er jeg redd løpet er kjørt. Anbefales.»

, The Travel Inspector Terningkast 6

«Garfors er jordnær og ujålete, i kontrast til influenser-bevegelsen som byr mest på seg selv [.] Han har virkelig lagt seg i selen, og han byr på ferskvare.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Med dette praktverket av en bok, med vakre bilder og nære historier fra lokalbefolkningen får du garantert inspirasjon . og du kommer i alle fall til å drømme deg bort.»

, Din fritid

«Fantastisk bok! Mange fine reisetips.»

, God morgen Norge, TV 2

«En nytelse er det å bla i og lese Gunnar Garfors siste bok «Bortom allfarveg» [.] så mange detaljer, så mange gode bilder, og så mye innsikt i stedene som besøkes, at det er en fryd for både leseøyet og bildeøyet. [.] Legg i vei og ta med deg «Bortom allfarveg» i sekken.»

, Bokstaver.no

«Det er de fine historiene fra hvert sted som gjør dette til en leseverdig bok. Garfors lytter til sitt vertskap og får fram spennende anekdoter og festlig kuriosa.»

, Magasinet Reiselyst