Norge, asså!

55 flotte turer i verdens vakreste land

Å komme seg ut i naturen, vandre på en sti og nå en topp hvor du kikker ned på fjorden eller havet - det er Norge på sitt beste.
I denne boken kan du bli med Hege Forfot på 55 flotte turer i norsk natur. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Å komme seg ut i naturen, vandre på en sti og nå en topp hvor du kikker ned på fjorden eller havet - det er Norge på sitt beste.
I denne boken kan du bli med Hege Forfot på 55 flotte turer i norsk natur. Mange av dem er lett tilgjengelige og egner seg for alle. Noen byr på ekstra utfordringer. Felles for alle er at du får fantastisk utsikt over hav eller fjord.

Reisen starter i Hjørundfjorden på Vestlandet og avsluttes på eventyrøya Senja i nord, med besøk i blant annet Romsdalen, på Helgeland og i Lofoten. Boken er perfekt inspirasjon for deg som skal på norgesferie i sommer eller planlegger en helgetur med aktiviteter i en ny del av landet.

Forfatter Hege Forfot startet med å bruke hver ledige stund på tur og legge ut bilder og små rapporter på sosiale medier. «Du må jo skrive bok», sa flere av de som fulgte henne, og som sagt, så gjort.
I boken beskriver hun sine favoritturer med smittende entusiasme og flotte fotografier. Med oppdatert faktainformasjon og gode kart, er det lett å finne fram når du selv vil prøve deg på en av turene.
Det får du garantert lyst til, straks du åpner denne boken. La deg inspirere, kom deg ut på tur, få opp pulsen og kjenn hvordan utsikten fra toppen nesten tar pusten fra deg.

Norge, asså!

Detaljer

Forlag
Fri flyt
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788293090991
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Norge, asså!
Format
21 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norge, asså!:

Gå grønt
269,-

Gå grønt

Hege Schultz Heireng
Innbundet 
269,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

London

Bjørn Holm-Hansen
Paperback 
245,- 269,-
 

Berlin

Knut Johansen
Paperback 
245,- 269,-
 

Nye ord

Iselin Røsjø Evensen
Kartonert 
90,- 99,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv