Sørlandsk turbok

70 kystnære turmål i Agder

"En bok til å bli glad av"

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten

SØRLANDSK TURBOK

70 KYSTNÆRE TURMÅL I AGDER

NRK-profil Siv Kristin Sællmann er Sørlandsentusiast på sin hals, og kjenner landsdelen svært godt. Nå har hun plukket ut noen av de flotteste turmålene langs kysten av Sørlandet, for at flere skal få lyst til å bli bedre kjent med denne unike delen av Norge. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

SØRLANDSK TURBOK

70 KYSTNÆRE TURMÅL I AGDER

NRK-profil Siv Kristin Sællmann er Sørlandsentusiast på sin hals, og kjenner landsdelen svært godt. Nå har hun plukket ut noen av de flotteste turmålene langs kysten av Sørlandet, for at flere skal få lyst til å bli bedre kjent med denne unike delen av Norge.

70 turer, mellom Flekkefjord og Risør, er grundig beskrevet og rikt illustrert med forfatterens egne bilder. Det blir et slags praktisk verktøy, med kart over hver tur, noe som skal gjøre det enkelt å pakke sekken og komme seg ut.

- Jeg håper boken vil bidra til at enda flere får øynene opp for Sørlandets skjønnhet og sjarm. Å krysse noen kommunegrensers på søndagsturen, gir kortreist glede, sier Siv Kristin.

Felles for de fleste turene er at de har ganske lav vanskelighetsgrad. Det skal nemlig være enkelt å komme seg ut i naturen. Den største utfordringen for mange er viljen, og det å finne motivasjon. Boken skal være en inspirasjonskilde til vakre naturopplevelser. For det er usedvanlig mange, flotte turmål på Sørlandet.

God tur!

Detaljer

Forlag
Jæren forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
333
ISBN
9788293913290
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Sørlandsk turbok
Format
22 x 18 cm

Anmeldelser

"En bok til å bli glad av"

Sven Gjeruldsen, Tvedestrandposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sørlandsk turbok:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv