Meny
Togferie - 
      Erik Sveberg Dietrichs

Togferie

på skinner gjennom Europa : en guide til de beste reisene

«en bibel for togentusiaster. [.] en murstein av en bok, spekket med konkrete tips til aktuelle reisemål, attraksjoner, avstikkere, og ikke minst konkrete ruter»

Vagabond Reiselyst
Opplev Europa med tog!

Endelig en god norsk guidebok til hvordan du kan reise med tog i Europa. Togferie gir deg oppskriften på hvordan du kan planlegge reisen, hvor det er verdt å reise og hvilke togstrekninger som byr på de mest spektakulære opplevelsene. Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Opplev Europa med tog!

Endelig en god norsk guidebok til hvordan du kan reise med tog i Europa. Togferie gir deg oppskriften på hvordan du kan planlegge reisen, hvor det er verdt å reise og hvilke togstrekninger som byr på de mest spektakulære opplevelsene. Med denne boka kan du planlegge reisen i god tid og samtidig la deg friste til å ta noen avstikkere underveis.

Erik Sveberg Dietrichs har reist på kryss og tvers i Europa med tog og gir deg de beste tipsene for en vellykket togferie. Med denne boka i hånda får du hjelp til å finne de raskeste rutene ut fra Norge og en god oversikt over hvilke togstrekninger du bør benytte deg av videre nedover i Europa. Boka er delt opp etter land og inneholder både kart over de viktigste rutene og fortellinger om den viktige rollen jernbanelinjene har spilt opp gjennom historien.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 567
ISBN: 9788248928133
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 15 cm
Nr: 8187266
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger