Meny
Gunnar Garfors: Vestlandet
Vestlandet - Gunnar Garfors

Vestlandet

bortom allfarveg : 99 reisetips til ein briljant ferie

; Gunnar Garfors (Fotograf)

Serie: Bortom allfarveg 2

«Her er det opplevelser for mange sommerferier.»

, Norsk Ukeblad

Bortom allfarveg ble en stor suksess da den kom i fjor, med 81 reisetips til en spektakulær norgesferie. Nå følger Gunnar Garfors opp med Vestlandet. 99 reisetips til ein briljant ferie. Oppdagelsesreisen begynner med boka. Så er det bare å glede seg til å finne opplevelser i særklasse i vårt eget hjemland.

Les mer
Vår pris
393,-
Spar
56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 393,-
Spar: 56,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Presentert av Runhild Skjølaas, redaktør

Å, Vestland, Vestland!

Bortom allfarveg ble en stor suksess da den kom i fjor, med 81 reisetips til en spektakulær norgesferie. Nå følger Gunnar Garfors opp med Vestlandet. 99 reisetips til ein briljant ferie

Vestlandet er mer enn Bergen, Preikestolen og smale fjorder og veier. På Vestlandet finner du spektakulær og urørt natur, vakker arkitektur, særegne overnattingssteder og restauranter som serverer mat og drikke i verdensklasse.  Også vestlendinger har mye å oppleve i sin egen landsdel, for Gunnar Garfors finner fram til reisemål som er en godt bevart hemmelighet for de fleste. 

Vestlandet fra innerst til ytterst
Gunnar Garfors har besøkt alle verdens land hele to ganger. Når han drar på oppdagelsesferd i Norge, er det ikke de vanlige turiststedene han vil utforske, men stedene som gir nye og annerledes opplevelser. På samme måte som vi kan dumpe inn på en bortgjemt kafé i en eller annen storby, er det flust med morsomme, vakre, koselige og uventede opplevelser i vårt eget hjemland. Garfors guider oss til stedene der vi ikke må stå i kø, men får oppleve noe unikt og minneverdig i vår vakre landsdel i vest.

99 unike opplevelser
Boka viser vei til restauranter med opplevelser for minneboka, nydelige overnattingssteder og uforglemmelige naturopplevelser blant fjorder, fjell, øyer, strender, enger, isbreer, elver, vann og innsjøer. Hva med å invitere med seg noen på hjortebrølsafari eller sidersmaking ved Sognefjorden en varm sommerkveld? Alle de 27 overnattingsstedene, 40 spisestedene og 32 naturopplevelsene er rikt illustrert.

«Ved å byte ut nokre av helgeturane elles i året til London, Paris og New York med kortare hopp til Vesterålen, Haugalandet eller Lister kuttar vi ikkje berre utslepp. Takka vere norske kokkar og hotellsjefar i verdsklasse konkurrerer opplevingane innanriks så til dei grader med det vi er vande til utanskjers. Spørsmålet er kvar vi skal reise no. Svaret er til Vestlandet.»
Gunnar Garfors

Oppdagelsesreisen begynner med boka. Så er det bare å glede seg til å finne opplevelser i særklasse i vårt eget hjemland!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Skald
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 319
ISBN: 9788279593393
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 18 cm
Nr: 8201994
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

Gunnar Garfors (f. 1975) er opprinnelig journalist og jobber for NRK i Oslo. I 2018 ble globetrotteren den første som for andre gang besøkte alle verdens 198 land. I 2021 ga han ut bestselgeren Bortom allfarveg. Han skriver  om reise for The Guardian og er kjent for reisepodkasten Globusrulett.

«Her er det opplevelser for mange sommerferier.»

, Norsk Ukeblad

«Reisetipsa er varierte, humørfylte og informative, og gir innblikk både i og bak kulissane. Ein får ikkje berre vite kva klokka kokka opnar kjøkenet, men gjerne kvifor ho opna det og kva planar ho har framover.»

, Bokmagasinet