Gran Canaria sør

fotturguide

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger, gjennom ville daler og vidstrakte furuskoger uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger, gjennom ville daler og vidstrakte furuskoger uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen.

Dette er andre utgave av boken, i nytt format og med mange nye turer. Innholdet er fullstendig revidert og vesentlig utvidet, med mange nye foto inkludert mange halvsides, helsides og utvalgte dobbeltsidige. All tekst er totalt revidert, og alle kart er nye. Denne utgave har derfor mye å tilby også alle som har kjøpt første utgave. Oversiktskart og detaljerte kart i målestokk 1:30 000 for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram.

Turutvalget er variert, fra korte og lette rusleturer til tøffe fjellvandringer. Detaljerte kart for hver tur samt nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Tid og distanse er angitt for alle viktige passeringspunkt langs turrutene. Praktisk informasjon så som beskrivelse av kjøreruter til startpunkt for vandringene, og nøyaktig informasjon om adkomst også med buss er tatt med for hver tur. Introduksjonskapitlet inneholder annen nyttig informasjon, og gir en kort innføring i interessante særtrekk ved landskap og kultur.

For turer i de sentrale fjellene og nord på øya se vår bok Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.

Kjente endringer til innholdet i boken legges ut på https://www.frifotforlag.no/Bokoppdateringer.html

Detaljer

Forlag
Frifot
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
328
ISBN
9788292421291
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Gran Canaria sør
Format
18 x 12 cm
Serie
Fotturguide

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gran Canaria sør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv