Min side Kundeservice Bli medlem

Kystliv

turguide til norskekystens perler

Norges lange kystlinje tilsvarer distansen 2, 5 ganger rundt ekvator. Altså er det fra Iddefjorden til Grense Jacobselv gode muligheter til å bedrive kystnære aktiviteter, plass til alle, og gode sjanser for å finne sin egen lille perle! Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Før en ny og etterlengtet sommer er på trappene, er det lurt å ta frem den nye boka til Per Roger Lauritzen om Norges kystperler fra sør til øverste i nord. Planlegg turer i sol og regn, hytte-, båtturer og salte bad ... Og kanskje er det på tide å oppdage nye kystperler?


Finn din egen, perfekte plass
Sommeren er tida da mange pakker bilen og legger av sted for å finne drømmen om den perfekte plett ved havet der vi kanskje kan være for oss selv, slå opp teltet og leve noen dager med utsikt til havets dønninger. Det gir en egen fred i sjela. Vi har kanskje med kajakk på taket eller en båt på tilhenger, fiskestanga er garantert med samt nye sluker som vi har gigantisk tro på. Det er alltid trygt å reise til steder vi kjenner godt, men med boka Lauritzen er fristelsene mange.


Her skal det utforskes!
Visste du at det er mulig å vasse til Danmark? Altså øya Danmark utenfor Larkollen. Ut dit er det temmelig grunt, og ved fjære sjø er det faktisk en tørr landstripe ut til øya. Her finner du en praktfull strand og fin natur. Jeg har aldri vært der, men ideen er jo god. Eller du kan dra til Hvaler, og vandre deler av kyststien som går gjennom Østfold. Her er svaberg og kystskog i skjønn forening. Ta turen til Storesand som er utropt til Østfolds flotteste strand - den er også et godt utgangspunkt for padlere. For den som oppholder seg mye i Oslo og Akershus om sommeren, er det greit å vite om de mange kystledhyttene som man kan leie for en billig penge. Her har man tilgang til de flotteste perlene Oslofjorden kan by på. Indre Oslofjord har kyststier for glade vandrere og sykkelfolket, med overnattingsmuligheter, også i kystledhytter. Boka gir deg tips om turmuligheter samt overnatting og spisemuligheter. Bokas kartutsnitt gir også en grei oversikt.


Fra sør til nord
Boka starter i sør og beveger seg fylkesvis nordover til Grense Jacobselv øst i Finnmark. De nordligste fylkene har mye vakkert å by på, med særegen natur, eget lys og hyggelige folk. Lofoten må selvsagt oppleves, og tenk bare for noen strender...  det må selvsagt bades, selv om temperaturen ikke frister til lange svømmeturer. Lauritzen foreslår øyhopping på Helgelandskysten som strekker seg 200 km fra Nord-Trøndelag til Salten - området har rundt regnet 10 000 større og mindre øyer! Med kajakken som fremkomstmiddel er man sikret mange fantastiske turopplevelser. For den som skal planlegge turer og aktiviteter langs Norges kyst, er boka uunnværlig. Bruk den som oppslagsbok og til inspirasjon. Du får ideer til områder som er verdt et besøk, og mulighetene er utallige. Lauritzen foreslår gode nettsider og litteratur som gir mer informasjon. Kyst-Norge gir muligheter for verdens beste opplevelser - ta kysten i bruk!


Detaljer

Forlag
Kom forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
349
ISBN
9788293191018
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Format
28 x 21 cm
Nr
8004978

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kystliv:

Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
E-bok 
297,- 339,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 
Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
179,- 449,-

Dukken

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
149,- 379,-

Logg inn

Handlekurv