Rabattkode: skuddår for -29 % på nesten alt*
Min side Kundeservice Bli medlem

Nordmarkas beste turer

til fots, på ski, til vanns og på sykkel

De beste turene, valgt ut av en som kjenner Nordmarka som sin egen bukselomme! Her er gode og underholdende beskrivelser av 56 ulike turer. Ta en tur til Oslos høyeste topper, følg løypa til den gamle femmila, eller nyt høstfargene på Glåmene, ta en tur til markas hjerte eller en måneskinnstur til Gopletjern. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

De beste turene, valgt ut av en som kjenner Nordmarka som sin egen bukselomme! Her er gode og underholdende beskrivelser av 56 ulike turer. Ta en tur til Oslos høyeste topper, følg løypa til den gamle femmila, eller nyt høstfargene på Glåmene, ta en tur til markas hjerte eller en måneskinnstur til Gopletjern. Hva med å følge i James Bonds fotefar, eller bare nyte utsikten fra toppen av Maridalsalpene? Marka er ikke bare natur, det er mye kultur og historie mellom trærne og på småbrukene. Turene blir morsommere når man vet mer om hvor gutta på skauen tok imot slipp, hvor det ble sett troll, hulder og bjørn. Her får du anekdoter, historier, tips, råd og gode beskrivelser alle turene.

Boka er myntet på ferske markabrukere så vel som gamle travere som vil ha nye, mer ukjente ruter og veivalg enn de «folk flest» bruker. Variasjonene på turene er stor, og det er noen for enhver smak, enhver form og ethvert humør.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
206
ISBN
9788248924203
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
25 x 18 cm
Nr
8164355

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nordmarkas beste turer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yoga

Gena Kenny
Innbundet 
181,- 199,-
 

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv