Min side Kundeservice Bli medlem

Buddhas barn

en reise blant mennesker

Få nordmenn kjenner Asia like godt som Torbjørn Færøvik. I denne boka tar han deg med til fire buddhistiske land: Vietnam, Kambodsja, Thailand og Burma. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det er vakkert i Sydøst-Asia. Fra grønne åser blinker det i tempeltak, og duften av røkelse svever lett over hustakene. Buddhistisk lære, med barmhjertighetens og fredens budskap, har godt fotfeste i regionen. Men disse fi re landene har også en fortid preget av vold og krig. De fire nabolandene har hatt nærkontakt av første grad i flere hundre år, og mens Vietnam og Kambodsja tidligere var franske kolonier, ble Burma innlemmet i Det britiske imperium.


Frihet fra fattigdom?
Nå er Buddhas barn frie. Eller er de det? Arven fra fortida er tung å bære. Mye positivt har skjedd i regionen, men fattigdommen fortsetter å være en påtrengende og ubehagelig følgesvenn. Å reise gjennom disse landene er likevel en sann nytelse. Du møter mennesker og landskap som vil brenne seg inn i hukommelsen for resten av livet. Torbjørn Færøviks reise begynner i edle, gule Hanoi, hovedstaden i Vietnam, og ender langt nord i Burma, i sagnomsuste Mandalay. Færøvik er en glitrende formidler, og alle Asia-interesserte leser vil ha stor glede av å lese om hans møter med menneskene i denne fargerike regionen.


Torbjørn Færøvik har et stort og trofast publikum gjennom utgivelser som Kina og Veien til Xanadu -  førstnevnte fikk Brageprisen og begge var hovedbøker i Dagens Bøker.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
429
ISBN
9788202237776
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
22 x 16 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Buddhas barn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

66

Wenche Myhre
Innbundet 
363,- 399,-
 

Bumerang

Tatiana de Rosnay
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Handlekurv