Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

En flyktig frihet

veien til Santiago de Compostela

"takket være et observant blikk, elegant humor og herlig selvironi blir turen en fornøyelig affære"

Magasinet Reiselyst

I 2017 går Joanna Rzadkowska de rundt åtte hundre kilometerne fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela. Det er høst, og reisen går gjennom blåskimrende fjellkjeder, små landsbyer der spesialiteten er blekksprut, via storslåtte katedraler og små herberger med nonner som spiller gitar. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

I 2017 går Joanna Rzadkowska de rundt åtte hundre kilometerne fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela. Det er høst, og reisen går gjennom blåskimrende fjellkjeder, små landsbyer der spesialiteten er blekksprut, via storslåtte katedraler og små herberger med nonner som spiller gitar.

Gjennom samtaler med sine medreisende nærmer hun seg spørsmålene: Hvem er den moderne pilegrimen? Hvorfor legge ut på en pilegrimsreise i vår tid? Underveis prøver hun å forsone seg med sine egne utilstrekkeligheter og med at alle liv innebærer tvil.

Bøkene hun leser peiler tankene hennes inn på temaer knyttet til tro og metafysikk. Hun har gått samme pilegrimsreise før, ti år tidligere, og tror hun kjenner ruten. Det er likevel overraskelser i vente.

Detaljer

Forlag
Flamme
Språk
Bokmål
ISBN
9788282884167
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
En flyktig frihet
Serie
F° 424

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

"takket være et observant blikk, elegant humor og herlig selvironi blir turen en fornøyelig affære"

Magasinet Reiselyst

"dette er spennende sakprosa"

Vidar Kvalshaug, Bok365.no

"Rzadkowska har gitt sine lesere en vakker, sannferdig og problematisk krønike - uten forfengelighet, skryt og tilgjorte fakter. Poeten er på vei mot urgamle og slitesterke sannheter. (...) poeten, oversetteren og vandreren Joanna Rzadkowska er uten tvil på rett vei, og vi gleder oss oppriktig til fortsettelsen."

Trond Berg Eriksen, Morgenbladet

"Forbilledlig litterær pilegrimsreise (...) Joanna Rzadkowska fletter sammen indre og ytre landskap i sin eksistensielle reiseskildring fra pilegrimsferden mot Santiago de Compostela."

Kjetil Røed, Vårt Land

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En flyktig frihet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv