– Alt av fotografier, tegninger og matoppskrifter er skrellet bort. Det er et helt annet produkt enn den innbundne versjonen av boka. Det burde i det minste vært tydelig opplyst om i produktomtalen.
Gylne dager
«Terningkast 5 Ulf Dalheim, Adresseavisa»
Ulf Dahlheim, Adresseavisa
Bli med Klaus Hagerup og hans følge på en humørfylt mat- og vinreise i Veneto, den tredje store vinregionen i Italia.
Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco.
Les mer
Logg inn for å se din bonus
Reisen går fra vingård til vingård med vinsmaking av rødviner fra Valpolicella som ripasso og amarone, hvitviner fra Soave, og for ikke å snakke om prosecco. Du dras med i svingene, fra den ene viderverdigheten til den andre, fra det ene overdådige måltidet etter det andre, gjennom det italienske landskapet blant drueranker og vingårder.
Du blir vitne til livlige samtaler rundt matbordet, på kjøkkenet og i bilen underveis mellom stedene. Og mellom smil og latter får du et levende innblikk i Veneto-regionens fantastiske mat- og vinkultur. Reiseskildringen til Klaus Hagerup er i hans velkjente, lune og humoristiske stil.
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 174
- ISBN
- 9788202599430
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2019
- Format
- 19 x 12 cm
- Serie
-
En mat- og vinreise i Italia
Les utdrag
Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag herAnmeldelser
«Terningkast 5 Ulf Dalheim, Adresseavisa»
Ulf Dahlheim, Adresseavisa
«Den ultimate julegaven til livsnyteren»
Halden Arbeiderblad
«... en sprudlende og herlig mat- og vinbok»
Kulturspeilet