Meny
 
I skyggen av Bysants - 
      William Dalrymple
    
      Ellinor Kolstad

I skyggen av Bysants

; Ellinor Kolstad (Oversetter)

I år 578 dro munken Johannes Moscho og hans elev sufien Sophronius, på en reise gjennom hele det bysantiske keiserdømmet. I 1994 foretar den britiske forfatteren og journalisten William Dalrymple den samme reisen med munkens opptegnelser i bagasjen. Les mer
Vår pris
179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 179,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

I år 578 dro munken Johannes Moscho og hans elev sufien Sophronius, på en reise gjennom hele det bysantiske keiserdømmet. I 1994 foretar den britiske forfatteren og journalisten William Dalrymple den samme reisen med munkens opptegnelser i bagasjen. Ferden, som går fra Hellas til Egypt, via bl.a. Tyrkia, Syria og Libanon, gir et fascinerende innblikk i områdets historiske og religiøse utvikling, - og ikke minst bakgrunnen for mange av vår tids dramatiske konflikter. William Dalrymple møter en verden med urgamle klostre som har overlevd århundrer med islamsk styring, men som nå står i fare for å forsvinne.
Gjennom hele denne fascinerende reisen får leseren samtidig et fargerikt innblikk i hvordan Moscho opplevde denne turen for over 1500 år siden.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 471
ISBN: 9788203371943
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: From the holy mountain : a journey in the shadow of Bysantium
Format: 19 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger