Meny
 
Kjære Sogn og Fjordane - 
      Rolf Losnegård
    
      Arnstein Mygland

Kjære Sogn og Fjordane

; Arnstein Mygland (Illustratør)

Kva er det med Sogn og Fjordane? Fylket som ikkje lenger finst, men likevel er høgst levande og mange ikkje vil gje slepp på. Gjennom ei reise innom alle kommunane som utgjorde Sogn og Fjordane, prøver Rolf Losnegård og Arnstein Mygland å finne svar på nettopp dette. Les mer
Vår pris
473,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 473,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Kva er det med Sogn og Fjordane? Fylket som ikkje lenger finst, men likevel er høgst levande og mange ikkje vil gje slepp på. Gjennom ei reise innom alle kommunane som utgjorde Sogn og Fjordane, prøver Rolf Losnegård og Arnstein Mygland å finne svar på nettopp dette. Forfattaren skriv reisebrev, illustratøren skildrar med pensel og strek. Dei undersøkjer og diskuterer, dei finn kontrastar og motsetningar, dei tek oss med på overraskande sidevegar. Nokre velkjende, andre personlege.

For det er vel akkurat dette det handlar om: Sogn og Fjordane var så mykje meir enn byråkratiske grenser og namn på eit kart. Sogn og Fjordane var bratt og kronglete, for ikkje å seie kranglete. Men det var også identitet, samhald og kjærleik. Kjære Sogn og Fjordane er ei varm helsing til eit fylke som lever vidare, sjølv om innpakkinga er ny.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Selja forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Nynorsk
Sider: 136
ISBN: 9788282401630
Utgave: 1. utg.
Format: 24 x 22 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger