Se våre julesider for gaveideer!
Min side Kundeservice Bli medlem

Lommeatlas over fjerne øyer

femti øyer jeg aldri har vært på og aldri vil komme til

Atlas over fjerne øyer er på mange måter den voksne Schalanskys hyllest til den imaginære reise, til verdens små og fjerne steder, til de isolerte øyer og små kolonier, de som ikke teller eller synes på verdenskartets etablerte virkelighet. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Atlas over fjerne øyer er på mange måter den voksne Schalanskys hyllest til den imaginære reise, til verdens små og fjerne steder, til de isolerte øyer og små kolonier, de som ikke teller eller synes på verdenskartets etablerte virkelighet. Gjennom 50 fjerne øygrupper bringes vi tett på fantastiske fortellinger om slaver, sunkne skip og merkelige oppdagere. Boken er en hyllest til det eksotiske ved reisen, det som livnærer seg av fantasien og det ukjente, som den helt nødvendige forutsetning for enhver utfarts- og oppdagertrang.

Judith Schalansky har studert kunsthistorie, grafisk design og typografi i Berlin, og boken er også fra begynnelse til slutt illustrert, formgitt og typografert av henne selv. Atlas over fjerne øyer har mottatt en rekke priser, blant annet «Årets vakreste bok i Tyskland» fra Stiftung Buchkunst, foruten også den store designprisen i Tyskland.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788232802944
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Atlas der abgelegenen Inseln
Format
17 x 12 cm
Nr
8184798

Medlemmers vurdering

U
Unni – 06.06.2021

– Forventningene var skyhøye til dette lommeatlaset, men det innfridde ikke hos meg. Jeg har alltid vært interessert i geografi, og i historien til de ulike stedene på verdenskartet, og her trodde jeg at jeg skulle lære noe nytt. Er det en faktabok, blir den for tynn. Er det en fakta- og fiksjonsbok, gir den for lite. Jeg klarer ikke å drømme meg vekk til disse fjerne øyene. Da anbefaler jeg heller Carsten Jensens "Vi, de druknede" til fjord- eller jordomseileren!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lommeatlas over fjerne øyer:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv