Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Pilegrimsveien til Santiago de Compostela

en moderne vandring langs tusenårige ferdselsveier

Buen Camino! Når du tar på deg støvlene og begynner på vandringen vestover mot Santiago de Compostela, tar du også et steg inn i Den iberiske halvøyas kulturhistorie. Gjennom århundrene har millioner av pilegrimer gjort den samme vandringen, funnet stillhet i de samme kapellene underveis og slukket tørsten i de samme kildene. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Buen Camino! Når du tar på deg støvlene og begynner på vandringen vestover mot Santiago de Compostela, tar du også et steg inn i Den iberiske halvøyas kulturhistorie. Gjennom århundrene har millioner av pilegrimer gjort den samme vandringen, funnet stillhet i de samme kapellene underveis og slukket tørsten i de samme kildene.

I denne boken .nner du alt du trenger å vite for å gå den mest kjente og populære pilegrimsleden i verden, El Camino Francés. Den er et svært nyttig reisefølge på den 800 kilometer lange vandringen, og gir deg praktisk støtte hele veien fra den landsbyen Saint Pied de Port på den franske siden av Pyreneene fram til Santiago de Compostela. Her kan du for eksempel lett .nne ut hvor langt det er til neste by eller herberge, en god hjelp for å avgjøre om du skal stanse for dagen eller gå et stykke videre. Boken legger også stor vekt på at du skal få en historisk og kulturell bakgrunn for det du ser langs veien, og berike din opplevelse.

Boken forteller deg hvordan du forbereder deg før turen, og kartene viser tydelig hver av dagsetappene, inkludert de tre etappene fra Santiago de Compostela helt ut til kysten ved Kapp Finisterre.

Forfatteren Ulf Luthman har gått de 800 kilometerne til Santiago de Compostela tre ganger, og kjenner godt pilegrimsvandrerens behov.

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
333
ISBN
9788282655200
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela
Format
18 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pilegrimsveien til Santiago de Compostela:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Stauder

Tommy Tønsberg
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv