Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Tid

«Rovelli er som popularisator en verdig arvtager til Stephen Hawking. Med fare for å banne i fysikerkirken: Han skriver faktisk bedre og mer tilgjengelig.»

Erika Fatland, Aftenposten

Den bestselgende forfatteren av «Syv korte leksjoner i fysikk» og «Virkeligheten er ikke slik vi tror» tar oss med på en fantastisk reise for å forstå hva tid egentlig er. Tiden er et mysterium som ikke slutter å fascinere oss. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Den bestselgende forfatteren av «Syv korte leksjoner i fysikk» og «Virkeligheten er ikke slik vi tror» tar oss med på en fantastisk reise for å forstå hva tid egentlig er. Tiden er et mysterium som ikke slutter å fascinere oss. Filosofer, kunstnere og diktere har opp gjennom historien utforsket tidens natur, mens forskere har oppdaget at tidens struktur er helt annerledes enn slik vi umiddelbart opplever den. Fra Newton til Einstein, til kvantemekanikken og sløyfe-gravitasjonsteorien (hvor Rovelli selv er en av de viktigste teoretikerne), har vår forståelse av tid endret seg radikalt. Tiden flyter med ulik hastighet på forskjellige steder, fortiden og fremtiden er ikke motsatser, og selve forestillingen om nåtiden blir meningsløs i det store universet. Med nysgjerrighet og sjarm bruker Rovelli vitenskap, filosofi og kunst til å bryte ned tidens mysterium. Boka viser at for å forstå oss selv, må vi reflektere over tid - og for å forstå tiden, trenger vi å reflektere over oss selv.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
232
ISBN
9788243011533
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
L'ordine del tempo
Format
19 x 12 cm
Nr
8195358

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Rovelli er som popularisator en verdig arvtager til Stephen Hawking. Med fare for å banne i fysikerkirken: Han skriver faktisk bedre og mer tilgjengelig.»

Erika Fatland, Aftenposten

«En fryd å lese . På forståelig og elegant vis tar forfatteren av Syv korte leksjoner i fysikk oss med til yttergrensene av vår kunnskap. . Ikke siden Stephen Hawkings A Brief History of Time har vi sett en så genial krysning av fysikk og filosofi.»

The Guardian

«Fysikkens litterære superstjerne får oss til å tenke helt nytt om tid. . Tid vil plassere Rovelli trygt i æresdivisjonen av store vitenskapsformidlere.»

New Scientist

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tid:

Liv

Dag O. Hessen
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
199,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv