Min side Kundeservice Bli medlem

Mot morgengry

en roman

Det er ikke uten grunn at Morgan Spencer omtales som «suksess-guruen». Men etter tapet av kona står han på kanten av stupet, og Livie, datteren på to år, er alt han lever for - inntil de dumper borti en kvinne med problemer som kanskje kan dra ham ut av hans egne. Les mer

208,-

229,- Spar: 21,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det er ikke uten grunn at Morgan Spencer omtales som «suksess-guruen». Men etter tapet av kona står han på kanten av stupet, og Livie, datteren på to år, er alt han lever for - inntil de dumper borti en kvinne med problemer som kanskje kan dra ham ut av hans egne.
Quinn Reilly gjorde det rette for fire år siden. Men mannen hun sendte i fengsel da hun stilte som vitne, er ute igjen. For å beskytte seg selv og de rundt henne, holder hun avstand til alle, men Spencer-familien begynner å bety noe for henne - ikke minst uimotståelige Livie og den uforutsigbare faren hennes. Til slutt tar hun sjansen på å be suksess-guruen om noe hun håper kan løse problemene hennes. Men denne gangen fører den alternative løsningen hans dem begge ut i noe de ikke er forberedt på. Kan de overleve møtet med fortiden og bygge seg en framtid?
Mot morgengry er tredje bok om gleder og sorger rundt Spencer-familien, men historien i denne boken står godt alene.
Kristen Heitzmann har skrevet en rekke romantiske spenningsromaner og vunnet flere priser for bøkene sine. Sammen med ektemannen Jim og storfamilien, kjæledyr og villdyr bor hun ved foten av Rocky Mountains.
Hun har tidligere utgitt Vingeslag (1) og Stille som natten (2) på norsk. I samme serie.

Detaljer

Forlag
Proklamedia
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
419
ISBN
9788271993429
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
The breath of dawn
Format
21 x 13 cm
Serie
Spenser-familien 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mot morgengry:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv