Min side Kundeservice Bli medlem

Tyven i Korint

Korint i det første århundret syder av handel og yrende folkeliv. Men byen er også fylt av fare og korrupsjon - en perfekt bakgrunn for eventyrlystne, unge Ariadne. Ved en tilfeldighet får Ariadne innsikt i den farlige hemmeligheten som ødela foreldrenes ekteskap. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Korint i det første århundret syder av handel og yrende folkeliv. Men byen er også fylt av fare og korrupsjon - en perfekt bakgrunn for eventyrlystne, unge Ariadne. Ved en tilfeldighet får Ariadne innsikt i den farlige hemmeligheten som ødela foreldrenes ekteskap. Hun har for lengst tatt sin fars side, og i et desperat ønske om å beskytte ham går hun inn i rollen som hans medsammensvorne. Og med det setter hun sitt gode navn, sin frihet og kjærligheten til mannen hun elsker på spill.
Det kommer mange tilreisende til Korint. Blant dem en jødisk lærer som peker på en helt ny vei. Ariadne opplever den fremmede som provoserende - samtidig som tankene han bringer til torgs fester seg i henne. Er den nye livsveien han snakker om, noe også hun må forholde seg til?
Bli med på en reise tilbake i tiden i en frodig fortelling om eventyrlyst, mot og befrielse. Tessa Afshar er en mester i å gi liv til det bibelske bakgrunnsstoffet.

Detaljer

Forlag
Lunde
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
283
ISBN
9788252004786
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Thief of Corinth
Format
22 x 14 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tyven i Korint:

Aya

Angela Elwell Hunt
Paperback 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Farao

Wilbur Smith
Innbundet 
363,- 399,-
 

Mokka

Tatiana de Rosnay
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv