Vågestykke

Journalist Sarah Denning tjenestegjør i de amerikanske styrkene i Afghanistan når konvoien hennes angripes og hun tas til gissel. Gavin Black, tidligere militærpoliti, blir umiddelbart innkalt av enhetskommandøren - Sarahs respektinngytende far - som ber ham planlegge en svært risikofylt redningsoperasjon. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Journalist Sarah Denning tjenestegjør i de amerikanske styrkene i Afghanistan når konvoien hennes angripes og hun tas til gissel. Gavin Black, tidligere militærpoliti, blir umiddelbart innkalt av enhetskommandøren - Sarahs respektinngytende far - som ber ham planlegge en svært risikofylt redningsoperasjon. Gavin samtykker motvillig.

Vel hjemme i USA oppdager Sarah at faren har dimittert henne fra hæren, og lover dyrt og hellig at hun skal vende tilbake. Inntil hun får høre at broren har tatt sitt eget liv. Ute av stand til å tro at han kan ha gjort noe slikt, setter hun egne planer på vent og trekker Gavin med seg i jakten på sannheten. Det de oppdager, kan vise seg å være den største saken Sarah noen gang har dekket - hvis hun overlever lenge nok til å kunne skrive om den.

Vågestykke er andre bok i spenningsserien Etterspill. En enkeltstående oppfølger som er garantert vanskelig å legge fra seg.

Detaljer

Forlag
Lunde
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
277
ISBN
9788252005400
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Collateral damage
Format
21 x 13 cm
Serie
Etterspill 2

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vågestykke:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv