Skeiv nåde

prekener og tekster fra en lesbisk aktivist

«Hilde Raastad har gjennom flere tiår vært en av de fremste aktivistene i kampen for skeiv kristen frigjøring i Norge. I «Skeiv Nåde» formidler hun skeives rike gudserfaring med en inderlighet og råskap som griper leserens hjerte. Les mer

250,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
«Hilde Raastad har gjennom flere tiår vært en av de fremste aktivistene i kampen for skeiv kristen frigjøring i Norge. I «Skeiv Nåde» formidler hun skeives rike gudserfaring med en inderlighet og råskap som griper leserens hjerte. Her finnes ord som skingrer av bunnløs fortvilelse, som dirrer av hellig harme, som brenner av inderlig kjærlighet og som bærer bud om rettferdighet og fred. Og det hele omfavnes og bæres av Guds skeive nåde. Denne boken vil være til velsignelse for mange.»
Jonas Yassin Iversen, Nestleder, Skeivt kristent nettverk

«Denne boken er en skattkiste full av tekster som fletter sammen tro og skeivt liv. For meg som har opplevd at bibel og forkynnelse setter opp murer, var dette frigjørende og kraftfull lesning. Anbefales!»
Solveig Gjesdal, Generalsekretær, Skeivt kristent nettverk

Hilde Raastad (f. 1960) er en lesbisk aktivist og teolog. Hun ble, som den første åpne homofile/ lesbiske, ordinert til prest i Den norske kirke i 1995 og var prest i 17 år. Hun har vært aktiv i Åpen kirkegruppe i mange år og co-president i European Forum of LGBTI+ Christian Groups. Hun er gift med Julie Hass som hun ble sammen med i 1983.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788230025932
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Skeiv nåde
Format
21 x 13 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skeiv nåde:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv