Meny
 
Fokus - Eldbjørg Leinebø Ekre

Fokus

frivillighet

; Gunnfrid Ljones Øierud ; Kjetil Fretheim ; Margit Bente Steensnæs

"Fokus: Frivillighet" inneholder inspirasjon til arbeidet med frivillighet i menigheter og kristne organisasjoner, både for dem som opplever at de i stor grad «får det til» og dem som opplever større utfordringer. Les mer
Vår pris
244,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 244,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

"Fokus: Frivillighet" inneholder inspirasjon til arbeidet med frivillighet i menigheter og kristne organisasjoner, både for dem som opplever at de i stor grad «får det til» og dem som opplever større utfordringer. Den gir ingen klar oppskrift på hva som bør gjøres og hvordan. Boka inneholder forskning, refleksjoner og erfaringer å lære av og bli inspirert av, og ressurser en kan bli informert om og ta i bruk. Målet med boka er å gi større forståelse, stimulere til refleksjon og bidra til de gode samtalene og de gode løsningene og arbeidsmåtene lokalt.

Boka er skrevet for er alle som har ansvar for å rekruttere, koordinere, motivere, legge til rette for og følge opp frivillige i kristne menigheter og organisasjoner. Den kan leses alene eller sammen med andre, for eksempel innen stab, menighetsråd, trosopplæringsutvalg, styrer eller arbeidsgrupper. Hvert kapittel består av noen siders introduksjon til et tema, og deretter spørsmål til refleksjon og samtale.
K-Stud har godkjent boka som studieplan.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: IKO-forlaget
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 48
ISBN: 9788282493550
Utgave: 1. utg.
Format: 20 x 17 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger