BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Helgener i nord

nye studier i nordisk helgenkult

Det som tradisjonelt er blitt kalt kirkehistorie, er fremdeles et relativt uutforsket felt i Norge. Denne boka er et bidrag grunnforskning på kirkens og religionens rolle i samfunnet i middelalderen og tidlig nytid. Les mer

325,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Det som tradisjonelt er blitt kalt kirkehistorie, er fremdeles et relativt uutforsket felt i Norge. Denne boka er et bidrag grunnforskning på kirkens og religionens rolle i samfunnet i middelalderen og tidlig nytid. Utgangspunktet for boka er bidrag til to faglige samlinger i regi av det tverrfaglige forskernettverket Nexus Nidaros ved NTNU, som arbeider med forskjellige aspekter av kirkehistorie i bred forstand.
Bokas kapitler speiler et ønske om å gå dypere inn i enkelte sider ved helgenkultens etablering, innhold og etterspill i Norden gjennom 700 år. Bidragsyterne representerer fire nordiske land med forskjellig tilnærming til helgenkultens historie og formidlingen av den. Resultatet har blitt en bok som presenterer det nyeste innenfor forskningen på etableringen og utviklingen av middelalderens helgenkult i Norden og som vil være av interesse både for forskere og for alle andre som er interessert i nordisk helgenkult.

Detaljer

Forlag
Novus
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig Nynorsk Svensk
Sider
182
ISBN
9788283900477
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Helgener i nord
Format
25 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Helgener i nord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv