Min side Kundeservice Bli medlem

Her for å bli

Leder kristen åndelighet mennesker bort fra verden - eller til en dypere bekreftelse av den? Kristen tro oppfattes ofte som verdensfjern og livsfiendtlig. Et liv med Skaperen settes i kontrast til et liv i hans skaperverk. Les mer

163,-

179,- Spar: 16,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Leder kristen åndelighet mennesker bort fra verden - eller til en dypere bekreftelse av den? Kristen tro oppfattes ofte som verdensfjern og livsfiendtlig. Et liv med Skaperen settes i kontrast til et liv i hans skaperverk. Løsrevne bibelord har ofte fått forsterke dette inntrykket.
Stefan Gustavsson tar oss med på en jakt etter Bibelens grunntema. Her venter det spennende oppdagelser: Verden er Guds verden, og frelsen er en gjenopprettelse av den - ikke en befrielse fra den! Det handler om kristen åndelighet med et menneskelig ansikt.
«Her for å bli» er en nyutgivelse av boken «Gjør som Gud - bli menneske», som nå er redigert og er utstyrt med fire nyskrevne kapitler.

Medlemsvurdering:
Dette er en av de beste bøkene jeg har lest de siste årene! Stefan Gustavsson gir oss en troslære som ikke først og fremst tar utgangspunkt i systematiske læresetninger, men i Historien om Gud som skapte mennesket, om syndefallet menneskene begikk og om Guds vei tilbake for oss. Det som er så nydelig med denne boken, er at den viser vei til bibelens beskrivelse av frelse som en gjenopprettelse av skaperverket. Et liv i Guds fotspor er ikke en flukt fra det menneskelige og inn i en slags åndelig sfære. Det er en vei tilbake til det sant menneskelige. Gud skapte oss og så at det var "overmåte godt". Syndefallet ødela dette og Guds frelsesplan er å gjenopprette det perfekte skaperverket. En viktig bok inn i vår tid, med et Gudsbilde, menneskesyn og frelseslære som er utrolig befriende.

Jarle

Detaljer

Forlag
Veritas forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
230
ISBN
9788283850338
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Här för att stanna
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

J
Jarle – 08.09.2008

– Dette er en av de beste bøkene jeg har lest de siste årene! Stefan Gustavsson gir oss en troslære som ikke først og fremst tar utgangspunkt i systematiske læresetninger, men i Historien om Gud som skapte mennesket, om syndefallet menneskene begikk og om Guds vei tilbake for oss. Det som er så nydelig med denne boken, er at den viser vei til bibelens beskrivelse av frelse som en gjenopprettelse av skaperverket. Et liv i Guds fotspor er ikke en flukt fra det menneskelige og inn i en slags åndelig sfære. Det er en vei tilbake til det sant menneskelige. Gud skapte oss og så at det var "overmåte godt". Syndefallet ødela dette og Guds frelsesplan er å gjenopprette det perfekte skaperverket. En viktig bok inn i vår tid, med et Gudsbilde, menneskesyn og frelseslære som er utrolig befriende.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Her for å bli:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Innsikt

Enok Kråkenes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv