Min side Kundeservice Bli medlem

Det kristne Norge

innføring i konfesjonskunnskap

Det kristne Norge. Innføring i konfesjonskunnskap er beregnet for en bred leserkrets. Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Les mer

699,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Det kristne Norge. Innføring i konfesjonskunnskap er beregnet for en bred leserkrets. Boken er skrevet for studenter ved ulike høgskole- og universitetsstudier, og for alle som er interessert i det kristne mangfoldet i Norge. Den kan også fungere som en oppslagsbok.

Boken inneholder: Innføringskapitler om konfesjonskunnskap og økumenikk, kapitler om lutherdommen og det evangelisk-lutherske mangfoldet i Norge, kapitler om tolv andre kristne trostradisjoner og et kapittel om trostradisjoner med røtter i kristendommen. Hvert kapittel er skrevet slik at det kan leses som en selvstendig enhet.

Det kristne Norge er skrevet av et forfatterteam som består av Torleiv Austad, Paul Leer-Salvesen, Bernt T. Oftestad og Helje Kringlebotn Sødal (red.). Forfatterne har lagt vekt på å få frem selvforståelsen til trostradisjonene og har derfor samarbeidet med dem, men står selv ikke tilsluttet de retningene de skriver om.

Artikkelen: "Det kristne mangfoldet i Norge - noen pedagogiske utfordringer", er skrevet som et supplement til boken, den finner du her

Detaljer

Forlag
Høyskoleforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
330
ISBN
9788276343540
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2002
Originaltittel
Det kristne Norge
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det kristne Norge:

Gud

John Bowker
Innbundet 
453,- 498,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ekko

Lena Lindgren
Innbundet 
345,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv