Min side Kundeservice Bli medlem

Eksisterer Gud?

en drøfting av argumenter for og mot

Eksisterer Gud? Dette spørsmålet har teologer og filosofer diskutert siden antikken. De er ikke blitt enige, og dermed kunne man tenke at det er et håpløst prosjekt. Men samtalene gjennom tidene har vært fruktbare. Les mer

329,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Eksisterer Gud? Dette spørsmålet har teologer og filosofer diskutert siden antikken. De er ikke blitt enige, og dermed kunne man tenke at det er et håpløst prosjekt. Men samtalene gjennom tidene har vært fruktbare. For spørsmålet om Gud finnes er i praksis å vurdere spekteret av argumenter for og mot ulike gudsbilder, og her har diskusjonen kommet langt i å avklare hvilke gudsbilder som ikke er brukbare, og hvor gode argumenter det er for ulike gudsbilder.


I boka går forfatterne systematisk gjennom ulike argumenter for og mot Guds eksistens. Argumentene har en religionsfilosofisk forankring, men forfatterne trekker også inn relevante data fra naturvitenskapen. Eksisterer Gud? er den første inngående drøftingen på norsk med utgangspunkt i den religionsfilosofiske samtalen fra de seneste tiårene. Boka er skrevet for studenter i filosofi, religionsvitenskap og teologi på bachelornivå, men vil også ha interesse for andre som er opptatt av diskusjonene om Guds eksistens.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Språk
Bokmål
ISBN
9788202447212
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Eksisterer Gud?

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eksisterer Gud?:

Gud

John Bowker
Innbundet 
453,- 498,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv