Min side Kundeservice Bli medlem

Prekenbeskrivelse

forstå, formidle, forbedre, forkynne

Prekenbeskrivelse presenterer en arbeidsmåte som egner seg for arbeid med prekener og annen forkynnelse. Boka viser ulike hjelpemidler for å kunne beskrive alt fra språklig form, argumentasjon og framføring til teologi, bibelbruk og prekenen som kommunikativ handling. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Prekenbeskrivelse presenterer en arbeidsmåte som egner seg for arbeid med prekener og annen forkynnelse. Boka viser ulike hjelpemidler for å kunne beskrive alt fra språklig form, argumentasjon og framføring til teologi, bibelbruk og prekenen som kommunikativ handling.

Den kristne forkynnelsen skal både sette ord på det som er og skape bilder av det som ennå ikke er. På samme måte har den som beskriver forkynnelse en dobbel oppgave: Å skildre den allerede holdte prekenen på en sann og gjenkjennelig måte og i tillegg framstille den slik at det åpner opp for innsikt og lyst til å lage nye og enda bedre prekener.

Prekenbeskrivelse er skrevet for grunn- og videreutdanning i kirkelig forkynnelse, homiletikk. Boka er nyttig for alle som driver med forkynnelse - som utøvende predikant, veileder, lærer og forsker - og for andre som er interessert i denne formen for religiøs kommunikasjon.

Forfatterne har bakgrunn fra forskning, kursing og undervisning i homiletikk og kommunikasjon.

Detaljer

Forlag
Høyskoleforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
148
ISBN
9788276348309
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Prekenbeskrivelse:

Gud

Richard Dawkins
E-bok 
78,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Irland

Kirsti MacDonald Jareg
Innbundet 
318,- 349,-
 

Jordvenn

Eldbjørg Leinebø Ekre
Paperback 
374,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv