Meny

Religion og etikk i skole og barnehage

Bente Afset (Redaktør) ; Arne Redse (Redaktør)

Serie: Kyrkjefag profil 33

Skolen og barnehagen er sentrale og ufrakommelige arenaer for arbeid med viktige verdispørsmål. Denne erkjennelsen preger artiklene i denne antologien. Det dreier seg om etiske så vel som eksistensielle spørsmål. Les mer
Vår pris
349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Produseres på bestilling

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Vår pris: 349,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Produseres på bestilling

  Kjøp NÅ - få 17 bonuskroner!

Om boka

Skolen og barnehagen er sentrale og ufrakommelige arenaer for arbeid med viktige verdispørsmål. Denne erkjennelsen preger artiklene i denne antologien. Det dreier seg om etiske så vel som eksistensielle spørsmål. Vi spør mellom annet:


Hva lærer ungdomsskoleelever om forholdet mellom religion og vitenskap? Hvordan forholder lærerstudenter seg til spørsmål om kjønn og likestilling? Hva mener nyutdannede lærere er målet med KRLE-faget? Hvordan kan man arbeide med holdningsdanning i møte med religiøst mangfold i faget religion og etikk i videregående skole? Hvordan formidles sentrale verdier i barnehagen? Hva med etikken i grunnopplæringen - i hvilken grad samsvarer de ulike læreplandokumentene på dette feltet? Denne boka henvender seg til dem som arbeider i skole og barnehage så vel som de som er engasjert i profesjonsutdanningene.

Fakta