Min side Kundeservice Bli medlem

Religion og samfunn

en innføring

Hva er religion? Hvordan kan vi forstå vekselspillet mellom religion og samfunn? Er religion fortsatt relevant i dagens senmoderne samfunn? Har det skjedd en religiøs oppblomstring, eller går sekulariseringen sin gang i vår del av verden? Har religion noe å gjøre i offentlige institusjoner som barnehagen og skolen? Hva kjennetegner kristendommen som majoritetsreligion i et samfunn preget av religiøst og livssynsmessig mangfold? Dette er noen av de spørsmålene som blir tematisert i denne boken. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hva er religion? Hvordan kan vi forstå vekselspillet mellom religion og samfunn? Er religion fortsatt relevant i dagens senmoderne samfunn? Har det skjedd en religiøs oppblomstring, eller går sekulariseringen sin gang i vår del av verden? Har religion noe å gjøre i offentlige institusjoner som barnehagen og skolen? Hva kjennetegner kristendommen som majoritetsreligion i et samfunn preget av religiøst og livssynsmessig mangfold? Dette er noen av de spørsmålene som blir tematisert i denne boken.

Religion og samfunn. En innføring er skrevet først og fremst med tanke på lærerutdanningene ved høgskolene og universitetene. Boken vil også være av interesse for andre som møter problemstillinger knyttet til religion og samfunn som profesjonsutøvere, eller som er opptatt av dette kunnskapsfeltet mer allment.

Høyoppløst bilde

Bla i boken

Olav Hovdelien er professor i religion, livssyn og etikk ved OsloMet - storbyuniversitetet, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
166
ISBN
9788245032918
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Religion og samfunn
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Religion og samfunn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
464,-
 

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Ok boomer!

Nora Jungeilges Heyerdahl
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv