Meny

Pores No More Cleanser

Dr Brandt

Doktor Fredrik Brandt er en meget kjent og velrenommert dermatolog med 25 års erfaring bak seg. Nå har han lansert sin egen hudpleieserie slik at du kan ta med doktoren hjem! Doktor Fredrik Brandt er en praktiserende dermatolog som har praksis i New York og Miami med over 40 pasienter hver dag. Les mer
Vår pris
319,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!

Vår pris: 319,-


Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!

Mer om produktet

Doktor Fredrik Brandt er en meget kjent og velrenommert dermatolog med 25 års erfaring bak seg. Nå har han lansert sin egen hudpleieserie slik at du kan ta med doktoren hjem! Doktor Fredrik Brandt er en praktiserende dermatolog som har praksis i New York og Miami med over 40 pasienter hver dag. Hans klinikker tilbyr kjemisk peeling, laserbehandling, botox og kollagen-behandlinger. I hans dermatologiske research-institutt gjennomfører han kliniske tester for FDA (Food and Drug Administration) som har lagt grunnen for en egen serie hudpleiende produkter. Produktene baseres på dermatologiske ingredienser som benyttes av Dr. Brandt på hans klinikker. Alle produktene er dermatologisk testet, parfymefrie og alkoholfrie.

Om produktet:
Pores No More Cleanser er en porereduserende rengjøring. Den er basert på botaniske stoffer og salisylsyre for å løse opp urenheter, overflødig olje og sminke. Samtidig minimerer den synlige porer, og gir en fantastisk ren følelse. Den tørker ikke ut huden.

Innehold:
  • Salisylsyre polerer bort døde hudceller. Holder porene rene og forhindrer dem fra å tettes igjen.
  • Tea Tree-olje er et essensielt antibakterielt stoff som holder huden ren og frisk.
  • Pilbark beroliger irritert og følsom hud.

Fakta