Min side Kundeservice Bli medlem

Tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning

Reglene om tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning er praktiske regler som mange vil stifte bekjentskap med, i profesjonell eller privat sammenheng. Tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning gir en gjennomgang av reglene om tvangsfullbyrdelsens ulike stadier, samt bestemmelsene om midlertidig sikring og gjeldsordning. Les mer

1039,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Reglene om tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning er praktiske regler som mange vil stifte bekjentskap med, i profesjonell eller privat sammenheng. Tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning gir en gjennomgang av reglene om tvangsfullbyrdelsens ulike stadier, samt bestemmelsene om midlertidig sikring og gjeldsordning.
Boken omtaler saksbehandlingsreglene for namsmannen og retten, herunder regler om bruk av makt, taushetsplikt, inhabilitet, rettergangsstraff, partsrepresentasjon og inkassoskikk, samt regler om rettsgebyr og sakskostnader mv. Annen utgave er oppdatert blant annet med de senere års endringer som følge av ikraftsettelsen av tvisteloven av 2005 og ny rettpraksis.

Denne boken er ment for både jurister og ikke-jurister som har behov for en grundig og praktisk rettet gjennomgang av reglene om tvangsfullbyrdelse, midlertidig sikring og gjeldsordning.
Boken er særlig aktuell for namsmenn, advokater, inkassobyråer, banker og finansieringsforetak, kommunale organer, domstolene og studenter ved Politihøgskolen.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
403
ISBN
9788215014685
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Tvangsfullbyrdelse og gjeldsordning
Format
24 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Victor Nordahl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Loke

Louie Stowell
Innbundet 
254,- 279,-
 
Loke
Ny!

Loke

Louie Stowell
Innbundet 
279,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv