Meny

Antikapitalisme

strategier og muligheter i det 21. århundret

; Bjørnar Magnussen (Oversetter)

Kapitalismen har revolusjonert verden og teknologien vi har rundt oss, men ikke uten enorme menneskelige omkostninger. Verdier som rettferdighet, demokrati og frihet skyves til side i et system der noen få eier nesten alt mens millioner har nesten ingenting. Les mer
Vår pris
332,-
Spar
47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 332,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Kapitalismen har revolusjonert verden og teknologien vi har rundt oss, men ikke uten enorme menneskelige omkostninger. Verdier som rettferdighet, demokrati og frihet skyves til side i et system der noen få eier nesten alt mens millioner har nesten ingenting. Samtidig er klima og natur på bristepunktet.

Men alternativer finnes, mener sosiolog Erik Olin Wright. I denne boken argumenterer han for hvordan vi kan gjøre motstand og peker på veier videre. Antikapitalisme. Strategier og muligheter i det 21. århundret er et kraftfullt opprop for demokrati og sosialisme. En annen verden er mulig.

... gjør det enklere å forestille seg det utenkelige: kapitalismens slutt.
Aftonbladet.

Fortjener å bli lest av mange.
The Guardian.

Selvfølgelig er en annen verden mulig. Denne boken hjelper deg i gang!
Sara Bell, leder Fagforbundet Bergen

Hans tanker fanget forestillingsevnen hos tilhørere, intellektuelle og aktivister over hele verden. Wright gjenoppfant meningen med sosialisme.
New York Times

Erik vil bli husket som den viktigste klasseteoretikeren i andre halvdel av det 20. århundret, og den fremste marxistiske sosiologen i sin tid.
Vivek Chibber, professor i sosiologi ved NYU

Et akutt og kraftig innlegg for sosialisme.
Dazed

Erik Olin Wright (1947-2019) var en ledende amerikansk marxistisk sosiolog og forfatter av blant annet Envisioning Real Utopias (2010) og Understanding Class (2015). Antikapitalisme. Strategier og muligheter i det 21. århundret ble skrevet like før han døde.

Fakta