Min side Kundeservice Bli medlem

Risikovurdering

praktisk risiko- og sårbarhetsanalyse i virksomheter

Denne boken gir leserne en systematisk fremgangsmåte for å beskrive risikobildet og komme frem til risikoreduserende tiltak i egen virksomhet. Gjennom lover og forskrifter er alle virksomheter pålagt å utføre risikovurderinger, uansett hvor kompleks og kritisk virksomheten er. Les mer

469,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boken gir leserne en systematisk fremgangsmåte for å beskrive risikobildet og komme frem til risikoreduserende tiltak i egen virksomhet. Gjennom lover og forskrifter er alle virksomheter pålagt å utføre risikovurderinger, uansett hvor kompleks og kritisk virksomheten er.
Slike vurderinger skal bidra til at offentlig og privat næringsliv kan forebygge uønskede hendelser og på den måten bli mer driftssikre og pålitelige, samtidig som risikoen for skader på person og miljø blir redusert.

Praktiske eksempler fra virksomheter man har tilknytning til, eller kjenner seg igjen i, gjør det lettere å komme i gang på egen hånd. Eksemplene er hentet fra barnehage, barneskole, entreprenør, kontorvirksomhet, kirke, mekanisk verksted, sykehjem og dagligvarebutikk.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788205525665
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
22 x 16 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Risikovurdering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv