Meny

Risikovurdering

praktisk risiko- og sårbarhetsanalyse i virksomheter

; David Keeping (Illustratør)

Denne boken gir leserne en systematisk fremgangsmåte for å beskrive risikobildet og komme frem til risikoreduserende tiltak i egen virksomhet. Gjennom lover og forskrifter er alle virksomheter pålagt å utføre risikovurderinger, uansett hvor kompleks og kritisk virksomheten er. Les mer
Vår pris
270,-
Spar
39,-

Veil. pris: 309,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 15.08.2022

E-bok
E-bok
Vår pris: 270,-
Spar: 39,-

Veil. pris: 309,-  (E-bok)
Planlagt utgivelsesdato: 15.08.2022

Denne boken gir leserne en systematisk fremgangsmåte for å beskrive risikobildet og komme frem til risikoreduserende tiltak i egen virksomhet. Gjennom lover og forskrifter er alle virksomheter pålagt å utføre risikovurderinger, uansett hvor kompleks og kritisk virksomheten er.
Slike vurderinger skal bidra til at offentlig og privat næringsliv kan forebygge uønskede hendelser og på den måten bli mer driftssikre og pålitelige, samtidig som risikoen for skader på person og miljø blir redusert. Praktiske eksempler fra virksomheter man har tilknytning til, eller kjenner seg igjen i, gjør det lettere å komme i gang på egen hånd. Eksemplene er hentet fra barnehage, barneskole, entreprenør, kontorvirksomhet, kirke, mekanisk verksted, sykehjem og dagligvarebutikk.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205574694
Utgave: 2. utg.
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger