Min side Kundeservice Bli medlem

Den sjarmerende hertugen

I andre bok i den romantiske Silkesøstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gått bort. Etter mange års ensomhet og isolering er hun klar for å kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv. Les mer

199,-
Sendes innen 3 virkedager
I andre bok i den romantiske Silkesøstre-serien, befinner vi oss i Stockholm i 1815. Den unge enken Arabella vender tilbake til byen etter at ektemannen har gått bort. Etter mange års ensomhet og isolering er hun klar for å kaste seg ut i Stockholms dekadente sosietetsliv.

Men vel framme blir ingenting som hun har tenkt seg. Det viser seg at arven hun venter seg ikke eksisterer, og i stedet for et liv i luksus, risikerer hun å stå på bar bakke. Når det kommer fram at ektemannen var innblandet i mystiske affærer, og at hans død kanskje ikke var av naturlige årsaker, går det opp for Arabella at også hennes eget liv kan være i fare.
En sjarmerende britisk hertug får godhet for Arabella og tilbyr sin beskyttelse. Et godt parti på alle måter. Men Arabellas hjerte banker allerede for en annen. Skal hun følge fornuften eller hjertet?

Serien Silkesøstre, skrevet av finske Sara Medberg, er en romantisk tidsreise til Nordens 1800-tall - for deg som elsker Bridgerton og andre kostymedramaer. Her er mysterier, svik, kjærlighet og romanser, basert på forfatterens kunnskap om og interesse for den historiske konteksten. Det er bare å la seg rive med!

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
349
ISBN
9788248934134
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Hurmuriherttua
Format
20 x 13 cm
Serie
Silkesøstre 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den sjarmerende hertugen:

Grevinnen

Margit Söderholm
Nedlastbar lydbok 
349,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vi

Dag O. Hessen
Paperback 
229,-
 

Dyrene

Becky Down
Kartonert 
130,- 149,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv